HomeHL-SportsΈμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Ξάνθη

Έμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Ξάνθη

«Κόλλησε» στο 0-0 με την Ξάνθη στο ντεμπούτο του Βέρα στον πάγκο της κρητικής ομάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέλει, αλλά δεν μπορεί ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη την Κυριακή, καθώς δεν έχει βρει τρόπο να αναπτύσσεται ορθόδοξα για να κάνει φάσεις για γκολ, ούτε στο «Γεντί Κουλέ».

Πιο σημαντικό για το κλαμπ του Ηρακλείου αυτή την 19η αγωνιστική είναι το ντεμπούτο του Χάιμε Βέρα στον πάγκο της, αλλά ούτε η έλευση του Χιλιανού βοήθησε για να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Με 19 πόντους έπειτα από 13 αγωνιστικές ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ξάνθη έπειτα από 19 αγωνιστικές έχει συγκομιδή 25 πόντων και βρίσκεται στην 8η.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΟΦΣΑΪΝΤ

Οι γηπεδούχοι είχαν θέληση για να φτάσουν στη νίκη, αλλά όχι τον τρόπο. Ο Γιακουμάκης ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων τους, και είχε δύο καλές φάσεις στο α’ ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αρχικά στο 16’ βρέθηκε σε βολής από σέντρα του Δεληγιαννίδη, όμως το κοντινό πλασέ του βρήκε τον Ζίφκοβιτς να περιμένει την μπάλα και να την μπλοκάρει στο κέντρο της εστίας του.

Ο Γιακουμάκης απείλησε και στο 24, καθώς βγήκε τετ α τετ από πλάγια, όμως η λόμπα του ήταν άστοχη, καθώς έβγαινε ο γκολκίπερ της Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, ήταν καλά «στημένοι» πίσω και έψαξαν τις αντεπιθέσεις. Έδειξαν να αφυπνίζονται μετά το 86’ και απείλησαν με Σαρπόνγκ, Κάστρο και Κοβάσεβιτς, αλλά δεν… καιγόντουσαν για τους τρεις βαθμούς.

Η καλύτερη φάση για τον ΟΦΗ ήταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Ναμπί στο 86’, αλλά ο Ζίφκοβιτς έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Πέρα της δύναμης, «κυριάρχησαν» και τα λάθη από τους δύο βοηθούς, που είχαν δύσκολο έργο με οριακές φάσεις, όμως έδωσαν περισσότερα οφσάιντ απ’ ότι έπρεπε αδικώντας και τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως τον ΟΦΗ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής) και Παλαμίδα. (Λακωνίας).

Κίτρινες: 35’ Κάστρο, 39’ Μεγιάδο, 59’ Κοβάσεβιτς, 75’ Μπαριέντος, 79’ Αλμέιδα, 84’ Ντιρεστάμ, 87’ Βουό, 90+2’ Νάστος.

ΟΦΗ (Χ. Βέρα): Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68’ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61’ Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76’ Βουό), Ποτουρίδης

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Καντά, Λισγάρας, Ντιρεστάμ, Μπρίτο (63’ Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (59’ Μπαριέντος), Μελιόπουλος (52’ Καμαρά)

Διαφήμιση
Διαφήμιση