HomeHL-9Αναχώρησε για το ταξίδι ζωής η 4χρονη Μαρίνα

Αναχώρησε για το ταξίδι ζωής η 4χρονη Μαρίνα

Όλη η Ελλάδα στο πλευρό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 6 το πρωί της Τρίτης η 4χρονη Μαρίνα αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν.Καζαντζάκης για να κάνει το ταξίδι ζωής.
Το 4χρονο αγγελούδι θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε νοσοκομείο του Μονάχου.

Σύμφωνα με τα συγγενικά της πρόσωπα είναι χαρούμενη και σε καλή ψυχολογία.

Όχι μόνο η Κρήτη αλλά ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα της υγείας της.

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών – Αστερουσίων ξεκίνησε πρωτοβουλία για την συγκέντρωση χρηματικού ποσού προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων για τα νοσήλια της.
Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό στην οικογένεια ότι ο ΕΟΠΥΥ ενέκρινε τα έξοδα της επέμβασης στο εξωτερικό καθώς κανένα δημόσιο νοσοκομείο δεν μπορεί να αναλάβει μία τέτοια επέμβαση.

Ο θείος της Μαρίνας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αυτό αγώνα τους.

«Επιτελους,ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας πουμε κ εμεις σαν οικογενεια οτι.ο ΕΟΠΥΥ ανελαβε την ευθυνη,να καλύψει τα εξοδα της νοσηλείας της μικρής μας Μαρίνας.
Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε ολους τους δημοσιους φορεις κ τον καθε ενα σας ξεχωριστα,για τον αγωνα που δωσατε μαζι μας κ κατφεραμε ολοι μαζι να ταξιδεψουμε την ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ προς την ελπιδα ΖΩΗΣ…!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…!!!!!!!»

Όλοι οι Ελλάδα είναι στο πλευρό της και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της.

Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε όποιο ποσό επιθυμείτε είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7 ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ.
IBAN: GR5808700130000300002984567
1

Διαφήμιση
Διαφήμιση