HomeHL-SportsΣτο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στην τελεική ευθεία έχει μπει η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού του στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη  έγινε γνωστό ότι στον ΟΦΗ θέλουν τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Τελικά, την Τετάρτη, ο 24χρονος επιθετικός ταξίδεψε για το Ηράκλειο ώστε να βάλει στην τελική ευθεία τη μεταγραφή του.

Μάλιστα, ο παίκτης πρώτα πέρασε από τα γραφεία της ΑΕΚ, ώστε να τακτοποιήσει τα σχετικά έγγραφα του δανεισμού του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ο Γιακουμάκης με την ΑΕΚ έχει 32 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Κρητικός επιθετικός βρεθηκε πριν το ματς με τον Κισσαμικό στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου και ρύθμισε τις λεπτομέρειες για τον δανεισμό του στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

 Ο ΟΦΗ αποτελεί προσωπική επιλογή του επιθετικού της ΑΕΚ, ο οποίος ήθελε να παίξει μπάλα σε ένα γνώρισμο περιβάλλον για τον ίδιο, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας.

Για τον Γιακουμάκη εκτός της Μακάμπι που είχε δείξει ενδιαφέρον την πόρτα της ΑΕΚ για τον δανεισμό του χτύπησαν και οι Μπρέντα, Ομόνοια, όμως ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Ο Κρητικός σύλλογος έχει βάλει στη συμφωνία οψιόν για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι. Οψιόν που θα γίνει γνωστή όταν ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ «πάλεψε» για να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Έλληνα επιθετικού για ενάμιση χρόνο, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο κυρίως γιατί πιστεύουν στον παίκτη και θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση