HomeHL-GreeceΏρες αγωνίας για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά

Ώρες αγωνίας για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου χεριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ανοιχτά του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι.

Σήμερα, στις υποβρύχιες έρευνες, θα συμμετέχουν επτά δύτες των ειδικών αποστολών, ένα ελικόπτερο Super Puma, σκάφη του λιμενικού και ένα καΐκι από την Πάτρα με σόναρ βυθού για τον εντοπισμό της ατράκτου του αεροσκάφους.

Οι έρευνες σταμάτησαν το απόγευμα της Τετάρτης.
2
Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από Πάτρα προς το Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας Εντολή για συναγερμό δόθηκε στις 13:20 καθώς δεν είχε προσγειωθεί, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου. Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στ’ ανοικτά του Κρυονερίου, στην περιοχή Καβουρότρυπα στο Μεσολόγγι.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ονομάζεται Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα και είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με 2 παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση