HomeΕΛΛΑΔΑΝοτοπούλου: “Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής”

Νοτοπούλου: “Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής”

Αποκαλύψεις για την υγείας της έκανε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και που της έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα ακοής αναφέρθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο. Μου άφησε μια πολύ σοβαρή αναπηρία, αλλά αυτό είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, έχω υψηλή βαρηκοΐα», ανέφερε η κυρία Νοτοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha .

«Θα μου λείψει πολύ η καρέκλα της υφυπουργού»

Η κυρία Νοτοπούλου προανήγγειλε ότι θα παραιτηθεί άμεσα από τη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών. «Έχω βάλει σκοπό να ολοκληρώσω δύο έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα που θεωρώ πολύ σημαντικά για την πόλη και μετά έχουμε χρόνο για τον προεκλογικό αγώνα», διευκρίνισε.

«Θα μου λείψει πολύ», σχολίασε, δείχνοντας την υπουργική καρέκλα. «Ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, ήταν όμως εξαιρετικά έντονο και το συναίσθημα και ως καθημερινότητα και ως πολιτική πράξη», πρόσθεσε.

«Δέχθηκα ταξική επίθεση»

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης πολλές φορές αναφέρθηκε στη «σκληρή δουλειά», που όπως είπε «ξέρει καλά να κάνει», ενώ αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχθηκε στο παρελθόν για τη σύμβασή της με το δήμο Θεσσαλονίκη.

«Μου ασκήθηκε κριτική γιατί μάλλον δεν τους συνέφερε να μου ασκήσουν έντονη κριτική για τη δουλειά που έχω κάνει», είπε. Επίσης, χαρακτήρισε παράδοξο «από τη μία η κοινωνία να ζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη να τους πολεμά».

Παράλληλα, η κυρία Νοτοπούλου έκανε λόγο για «ταξική επίθεση», που δέχθηκε για τη φράση «από καθαρίστρια υπουργός». «Είναι ντροπή; Πώς θα λειτουργούσε η πόλη αν δεν υπήρχαν οι καθαρίστριες;, διερωτήθηκε.

«Στενοχωρήθηκα με τη δήλωση του Μπουτάρη»

Αναφερόμενη στον κ. Μπουτάρη, που χαρακτήρισε την υποψηφιότητά της κομματική, η κυρία Νοτοπούλου σχολίασε: «Στενοχωρήθηκα με τη δήλωση του κ. Μπουτάρη. Μου φάνηκε άδικη».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση