HomeHL-9Σοκ: Βίαζε την κόρη του φίλου του επί δύο μήνες – Νάρκωνε τον πατέρα

Σοκ: Βίαζε την κόρη του φίλου του επί δύο μήνες – Νάρκωνε τον πατέρα

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο… φως για τον βιασμό της 13χρονης κοπέλας από φίλο του πατέρα της στα Χανιά.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, ο 43χρονος άνδρας διατηρούσε φιλίες με τον πατέρα της 13χρονης και το περασμένο καλοκαίρι κατέβηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για να κάνει τις διακοπές του.

Την ίδια περίοδο, στα Χανιά βρισκόταν και η 13χρονη που επισκέφτηκε τον πατέρα της για το καλοκαίρι καθώς η ίδια μένει στο Βέλγιο με την μητέρα της.

Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του 43χρονου ήταν απερίγραπτος καθώς σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο συγκεκριμένος άνδρας πήγαινε συχνά στο σπίτι του φίλου του, τον νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε συστηματικά την 13ρονη.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ανήλικη ήταν θύμα βιασμού για πάνω από δύο μήνες με την ιατροδικαστική εξέταση να κάνει λόγο για κατά και παρά φύσιν βιασμό.

Η υπόθεση ήρθε στο… φως όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο όπου η μητέρα της παρατήρησε κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Τότε η μητέρα της ψάχνοντας το κινητή της κόρης της είδε έκπληκτη τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου αλλά και τις απειλές του, που έλεγε πως αν μιλήσει η 13χρονη τότε θα κάνει κακό στους γονείς της.

Αμέσως η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές του Βελγίου και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου.

Παράλληλα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή που ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση