HomeΚΡΗΤΗΤο αλκοόλ και η κατάχρηση ουσιών στο 8ο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Το αλκοόλ και η κατάχρηση ουσιών στο 8ο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Στο Μαλεβίζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας από τους πιο ουσιαστικούς θεσμούς στο Δήμο Μαλεβιζίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας που καθιερώθηκε το 2011, είναι έτοιμο για την τακτική του συνεδρίαση την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου με θέμα συζήτησης: «Εξάρτηση από το αλκοόλ και άλλες ουσίες σε μικρή ηλικία – Κίνδυνοι και προφυλάξεις».

Οι μαθητές που έχουν ήδη επιλεγεί από τα γυμνάσια και τα λύκεια του Μαλεβιζίου είναι έτοιμοι να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της μάστιγας της κατάχρησης αλκοόλ και άλλων ουσιών, στη συνεδρίαση στην οποία θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαλεβιζίου. Αξίζει να τονιστεί ότι στη συνεδρίαση, στην οποία προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, τηρούνται πρακτικά και καταγράφονται όλες οι προτάσεις και οι τοποθετήσεις των Συμβούλων, οι οποίες και επεξεργάζονται στη συνέχεια από τις Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. Ένας θεσμός που δημιουργήσαμε το 2011 και μας έχει δώσει εξαιρετικές προτάσεις και απόψεις για πολλά και σημαντικά ζητήματα. Έτσι και φέτος, που αναπτύσσουμε ένα θέμα στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα – ξεκινήσαμε άλλωστε και μια ανάλογη συνεργασία διοργάνωσης ενημερωτικών εκδηλώσεων με τον αναγνωρισμένο καθηγητή τοξικολογίας Αριστείδη Τσατσάκη – είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Πραγματικά ανυπομονώ να ακούσω τα παιδιά του Μαλεβιζίου».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες συνεδριάσεις του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας έχει ασχοληθεί με:

  • Την οδική ασφάλεια (2017)
  • Το πρόβλημα της λειψυδρίας (2016)
  • Τη σχέση μαθητή – βιβλίου (2015)
  • Την κοινωνική και πολιτική κρίση της χώρας μας (2014)
  • Την πολιτιστική ανάπτυξη του Μαλεβιζίου (2013)
  • Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (2012)
  • Την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών (2011).
Διαφήμιση
Διαφήμιση