Βροχερός αναμένεται να είναι ξανά σήμερα ο καιρός στην Κρήτη σύμφωνα με την πρόγνωση του meteocrete.gr. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά θα είναι οι αυξημένες νεφώσεις, ιδίως τις πρωινές ώρες, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου στις μέγιστες τιμές της.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού ανά νομό έχει ως εξής:

Νομός Ηρακλείου

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν Β, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Λασιθίου

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση