HomeHL-9Πάρκο Γεωργιάδη: Τον Μάιο θα είναι έτοιμο ένα μεγάλο μέρος του έργου

Πάρκο Γεωργιάδη: Τον Μάιο θα είναι έτοιμο ένα μεγάλο μέρος του έργου

Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γρήγορους ρυθμούς φαίνεται πως προχωράει το έργο ανάπλασης του πάρκου Γεωργιάδη που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στο Ηράκλειο.

Οι εργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο ενώ σύμφωνα με το αρμόδιο αντιδήμαρχο το έργο είναι εντός χρονοδιαγράμματος ενώ η παράδοση ενός μεγάλου μέρους του πάρκου θα γίνει τον Μάιο.

parko9

«Τα έργα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Σκάψαμε όλες τις διαδρομές, έχουμε απομακρύνει τα μπάζα και συνεχίζουμε με το δίκτυο ομβρίων. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που είχαμε εξ αρχής θέσει. Μέχρι την Άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μάιο θα έχουμε δώσει σε κοινή χρήση ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτό που φτιάχνουμε τώρα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης.

Ως προς το θέμα με τα δέντρα στο πάρκο του Γεωργιάδη ο κ. Αναστασάκης επανέλαβε για  μία ακόμα φορά πως «δεν θα κοπεί κανένα δέντρο. Έχουν απομακρυνθεί τα ξερά και θα περιοριστούν τα κλαδέματα εξωτερικά, στα κλαδιά δηλαδή που προεξέχουν σε πεζοδρόμια ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας πεζός».

Παράλληλα ο κ. Αναστάσης ανέφερε πως τον Μάιο θα λειτουργήσει και το αναψυκτήριο στην πλατεία, το οποίο «το πιο πιθανό είναι να λειτουργήσει μέσω της ΔΕΠΤΑΗ».

Μάλιστα, στα σχέδια του δήμου υπάρχει και η δημιουργία μίας δεύτερης παιδικής χαράς.

«Θέλουμε να μελετήσουμε την δημιουργία μίας επιπλέον παιδικής χαράς στον ευρύτερο χώρο του πάρκου Γεωργιάδη και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται δίπλα από το παλιό παρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ», τόνισε ο κ. Αναστασάκης.

parko10

Διαφήμιση
Διαφήμιση