HomeΚΡΗΤΗΣτις καλύτερες της Ευρώπης η ιστοσελίδα τουρισμού του δήμου Ηρακλείου

Στις καλύτερες της Ευρώπης η ιστοσελίδα τουρισμού του δήμου Ηρακλείου

www.visitheraklion.eu

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από την ανάδειξη του Ηρακλείου ως ταχύτερα αναπτυσσόμενου ευρωπαϊκού τουριστικού προορισμού για το 2017,  άλλη μια σημαντική αναγνώριση έρχεται να επιβραβεύσει  τη στρατηγική τουριστικής προβολής του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των  «.eu Web Awards 2018» που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, η ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου  https://www.visitheraklion.eu/

, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 10.000 υποψηφιότητες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μια από τις τέσσερις καλύτερες στην κατηγορία «House of .eu”.

vravio-vryxelles

Νικήτρια της κατηγορίας ήταν η ιστοσελίδα socialeurope.eu (ψηφιακή πανευρωπαϊκή εφημερίδα που εκδίδεται στη Γερμανία) αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία είναι αφιερωμένη στον τουρισμό, πήρε την πρώτη θέση,  ανάμεσα στις ιστοσελίδες δημοσίων φορέων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού Emily Taylor: «Το visitheraklion.eu αποτελεί μια μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να προσφέρει στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία της πόλης του Ηρακλείου».

Το βραβείο για τον Δήμο Ηρακλείου παρέλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini.

Διαφήμιση
Διαφήμιση