Για βιασμό, αιμομιξία, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παρακράτηση της ανήλικης κόρης του, κατηγορείται 45χρονος πατέρας που ήταν προγραμματισμένο να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Χανίων.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, πρωτόδικα ο 45χρονος -Βούλγαρος υπήκοος- έχει καταδικαστεί σε 51 χρόνια κάθειρξης – εκτιτέα τα 25-  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ενώ οι υπό εξέταση πράξεις φέρονται να έχουν τελεστεί κατ εξακολούθηση το διάστημα 2012 έως 2015 στο σπίτι της οικογένειας στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

Η δίκη αναβλήθηκε ώστε να κληθεί να καταθέσει η 19χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία από την εξιχνίαση της υπόθεσης μέχρι και σήμερα φιλοξενείται από το “Χαμόγελο του Παιδιού” .

Ο καταδικασθείς εκτίει την ποινή του στις φυλακές Γρεβενών ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του στο Δικαστήριο με… καθετήρα, καθώς είναι νεφροπαθής και χρειάζεται χειρουργείο. Μάλιστα για τον λόγο αυτό η υπεράσπιση ζήτησε να διακοπεί η εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από το Δικαστήριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση