HomeΚΟΣΜΟΣΤραμπ vs Ομπάμα: Το Twitter τρολάρει τον πρόεδρο που φοβάται τη βροχή

Τραμπ vs Ομπάμα: Το Twitter τρολάρει τον πρόεδρο που φοβάται τη βροχή

Δεν πήγε σε εκδήλωση για να μη βραχεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλοι μας έχουμε κάποιες μέρες που δυσκολευόμαστε να πάμε στη δουλειά. Αλλά όλοι μας πρέπει να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες και να τα καταφέρουμε – ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στο στόχαστρο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επειδή ακύρωσε την επίσκεψή του στο αμερικανικό νεκροταφείο Aisne-Marne για να τιμήσει τους πεσόντες στρατιώτες των ΗΠΑ από τη μάχη του Belleau Wood.

Η συγκεκριμένη τελετή πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της 100ης επετείου από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
1

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του προέδρου, αναφέροντας «τον προγραμματισμό και τις υλικοτεχνικές δυσκολίες που προκλήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες» και έστειλε αντ’ αυτού μια αντιπροσωπεία υπό την ηγεσία του επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι στο κοιμητήριο. Μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών που παραβρέθηκαν ήταν ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να κατακρίνουν την απουσία του Τραμπ ήταν ο εγγονός του Ουίνστον Τσόρτσιλ, Νίκολας Σόαμς, μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου, που αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο «αξιολύπητο» και «ανεπαρκή».

Το διαδίκτυο όμως, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα, με πολλούς χρήστες του Twitter να ανεβάζουν φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα σε διάφορα γεγονότα εν μέσω βροχής, με σχόλια για έναν πρόεδρο που ήξερε να χρησιμοποιεί ομπρέλα.

Ένας χρήστης μάλιστα έγραψε: «Αυτός είναι πραγματικός ηγέτης. Σοβαρά τώρα, η βροχή; Δεν έχεις ιδέα τι περνάμε στον πόλεμο και γιατί εμείς οι βετεράνοι πρέπει να κατέχουμε μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία. Σε ευχαριστούμε Μπαράκ Ομπάμα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση