HomeΚΡΗΤΗ«Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά μας»

«Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά μας»

Γέμισε το Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος εκπαιδευτικών και γονιών παραβρέθηκε το Σάββατο στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στην ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά μας».

Την ημερίδα χαιρετησε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, ενώ το κοινό ταυτίστηκε πλήρως με όσα ελέχθησαν από τις σημαντικές ομιλήτριες της ημερίδας, τόσο στο θεωρητικό όσο και στο βιωματικό μέρος. Ομιλήτριες ήταν οι κυρίες Αλεξάνδρα Καππάτου, Βασιλική Τσούρτου, Βασιλική Παππά, Νεκταρία Πατεράκη-Καστρινάκη Αθανασία Κοκκινάκη, επιστήμονες ψυχολόγοι που αναφέρθηκαν σε ζητήματα που αφορούν γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς και φοιτητές.

Στα οφέλη της συγκεκριμένης ημερίδας αναφέρθηκε η Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο που κατέκλυσε το «Μίκης Θεοδωράκης» και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Γονείς, παιδαγωγοί, σπουδαστές, όλοι μαζί απέδειξαν ότι καθετί που αφορά τα παιδιά μας είναι για αυτούς πρώτη προτεραιότητα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις σπουδαίες ομιλήτριες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και το προσωπικό του τμήματος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας για την άψογη διοργάνωση”.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι άπαντες οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν επίμονα την επανάληψη της συγκεκριμένης δράσης, καθώς και άλλων σχετικών με την οικογένεια και τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση