HomeHL-9Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Θα ξεκινήσει από τα Χανιά την Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει από την ερχόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του θα είναι τα Χανιά, όπου πρόκειται να επισκεφθεί τις φυλακές του Ιτζεδίν, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους του ΣΥΝΚΑ. Το πρόγραμμά του στα Χανιά περιλαμβάνει ομιλία το βράδυ της ίδιας ημέρας σε νυχτερινό κέντρο των Βρυσών Αποκορώνου, όπου θα διεξαχθεί συνεστίαση που διοργανώνουν οι τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ στη Δυτική Κρήτη.

Στη συνέχεια το Σάββατο ο κ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Αρχικά – και όπως προβλέπεται από το πρόγραμμά του – θα επισκεφθεί την έκθεση εικαστικών που διοργανώνεται  στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου με την αφορμή της συμπλήρωσης 100 χρόνων παρουσίας του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα της χώρας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε πολιτική συνάντηση της οργάνωσης του Ηρακλείου που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Ντορέ.

Τέλος την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, ο κ. Κουτσούμπας θα είναι κεντρικός ομιλητής σε συνεστίαση που έχει διοργανωθεί από την τοπική οργάνωση Ηρακλείου του ΚΚΕ στο κέντρο «Άνοδος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση