Σήμερα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης με την αιματηρή συμπλοκή μυστήριο μεταξύ δύο ηλικιωμένων στις Πατσίδες, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 67χρονος σήμερα καθηγητής ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του θανάτου του 69χρονου άνδρα με τον οποίο συνεπλάκησαν άγρια και αλληλομαχαιρώθηκαν κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να καλύπτονται από πυκνό πέπλο μυστηρίου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost το περιστατικό είχε σημειωθεί το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 2016 στο σπίτι του 67χρονου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου, το θύμα με καταγωγή από τα Ανώγεια, του χτύπησε την πόρτα ζητώντας ένα ποτήρι νερό και λέγοντας ότι αναζητούσε κάποιον άνδρα άγνωστο στον 67χρονο. Οι δύο άνδρες μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και όταν ο καθηγητής έστρεψε την πλάτη του για να ετοιμάσει ένα κέρασμα στον φιλοξενούμενο – σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο ίδιος στις αρχές – δέχθηκε την επίθεση του θύματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια άγρια συμπλοκή μεταξύ τους, με τους δύο άνδρες να αλληλοτραυματίζονται με μαχαίρι. Ο άνδρας από τα Ανώγεια σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα και ο 67χρονος ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές για όλα όσα είχαν συμβεί.

Και οι δύο είχαν τότε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τον 69χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του λίγο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης είχε αποφυλακιστεί τον Μάιο του 2017 με τις δικαστικές αρχές να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση