HomeHL-SportsΈχασε ο ΟΦΗ

Έχασε ο ΟΦΗ

Ο Εργοτέλης πήρε το φιλικό διπλό με 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Εργοτέλη αντιμετώπισε ο ΟΦΗ σε σαββατιάτικο  φιλικό ματς στο ΒΑΚ και γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 9′, με τον Ποτουρίδη να μην βρίσκει τον στόχο με προβολή, για να απαντήσουν με γκολ οι φιλοξενούμενοι στο 22ο λεπτό.

Ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ και ήταν ο Μαζουλουξής αυτός που με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, ένα γκολ που έμελε να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης.

Στο β’ ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» κυνήγησαν την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν, με την κοντινή κεφαλιά του Κουτσιανικούλη στο 68′ να είναι για λίγο άστοχη, ενώ στο 88′ ο Παπαστεριανός έκανε τη σέντρα και ο Κυριακίδης με κοντινή προβολή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βισκαδούρος, με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Γαρεφαλάκη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (46’ Στρέζος), Κυριακίδης, Κομεσίδης (46’ Νάστος), Ποτουρίδης (78’ Περδίκης), Κοιλιάρας (78’ Καλαïτζάκης), Μεγιάδο (46’ Παπαστεριανός), Οικονόμου (62’ Αργυρόπουλος), Ντίνας (62’ Πλατέλλας), Κουτσιανικούλης (78’ Νοικοκυράκης), Σάσι (78’ Αζίζι), Αραβίδης (62’ Κοροβέσης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (62’ Χανιωτάκης), Κοζορώνης (65’ Λαμπάκης), Μαζουλουξής (65’ Πάτας), Μπάτζιος (65’ Βογιατζής), Γιακούμπου (65’ Βουτσάς), Μπρους (65’ Χατζηδίμπας), Τσέλιος (65’ Κατσούρι-80’ Μανουσάκης), Μπουτσάκης (65’ Μπουρσέλης), Κουατένγκ (65’ Ροβίθης), Ιατρούδης (65’ Σταθόπουλος), Έφορντ (65’ Καπνίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση