Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε χθες το βράδυ, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα στα Χανιά, μία 40χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η παράνομη δράση της συλληφθείσας ήταν γνωστή στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου και για τον λόγο αυτό είχε τεθεί υπό στενή παρακολούθηση. Όταν έφτασε η κατάλληλα ώρα, με τη 40χρονη να βρίσκεται στα Χανιά, στήθηκε καλά συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και Χανίων. Η γυναίκα εντοπίστηκε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ηράκλειο όπου και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 117,6 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου»,  καθώς και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ που θεωρήθηκε προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 40χρονη λειτουργούσε κατ’ εντολή ενός 62χρονου ο οποίος εκτίει ποινή σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση