HomeHL-PsilaΕγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο εμποδίζει την πρόσβαση στο σχολείο…

Εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο εμποδίζει την πρόσβαση στο σχολείο…

Έχει ενημερωθεί η Δημοτική Αστυνομία αλλά το όχημα δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τουλάχιστον ένα μήνα, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς παραμένει εγκαταλελειμμένο ένα ογκώδες τζιπ έξω από την παράπλευρη είσοδο σχολικού συγκροτήματος στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται καθημερινά η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, το όχημα παραμένει μπροστά στην είσοδο του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, με τους μαθητές ιδιαίτερα κατά το σχόλασμα να συνωθούνται , αφού το πεζοδρόμιο είναι στενό και το σταθμευμένο αυτοκίνητο δημιουργεί ακόμη περισσότερα προσκόμματα στην ομαλή διέλευση.

sxoleio-egkataleleimmeno

Μολονότι η κεντρική είσοδος του σχολείου «βλέπει» στην οδό Γερωνυμάκη, ωστόσο δεν χρησιμοποιείται από τους μαθητές για λόγους ασφαλείας, αφού πρόκειται για δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας. Έτσι, η προσέλευση και η αποχώρηση γίνεται από τις παράπλευρες εισόδους.

Γονείς μαθητών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το εν λόγω αυτοκίνητο βρίσκεται αμετακίνητο στο σημείο από την ημέρα κιόλας του Αγιασμού ενημέρωσαν τη Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα και να απομακρυνθεί το όχημα από την παράπλευρη είσοδο του σχολείου, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση