HomeHL-9Μάγεψε η Κρήτη στην… Ιταλία

Μάγεψε η Κρήτη στην… Ιταλία

Στην Διεθνή Έκθεση «TTG TRAVEL EXPERIENCE»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάγεψε η Κρήτη στην… Ιταλία στο πλαίσιο της διεθνής έκθεσης τουρισμού «TTG TRAVEL EXPERIENCE» που συμμετείχε στο Ρίμινι από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου 2018 ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία στην Ιταλία, προσελκύοντας περισσότερους από 73.000 επισκέπτες. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης των εκθετών με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και διαμορφωτές της κοινής γνώμης και αποτελεί την κύρια διεθνή έκθεση της Ιταλίας.

photo-italy-2

Αυτές τις τρεις μέρες το περίπτερο της Ελλάδας προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και καθημερινά γινόταν κλήρωση με πλούσια δώρα. Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο event προσφέροντας διαμονή στην Κρήτη χορηγία ξενοδόχων του νησιού.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης ήταν αυξημένη και το ενδιαφέρον για την Κρήτη έντονο. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε αντιπροσωπεία υπηρεσιακών στελεχών οι οποίοι προέβαλλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκαν τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers οι οποίοι πήραν πληροφοριακό υλικό αλλά και είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα του νησιού μας.

Σύμφωνα με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας το 2019 οι κρατήσεις θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με φέτος παρόλο που ανεβαίνει σταθερά η αγορά της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Τυνησίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση