Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή ο 60χρονος άνδρας προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας, πρώην κουνιάδας του.

Από νωρίς στα δικαστήρια Ηρακλείου είχε συγκεντρωθεί πολύ κόσμος, κυρίως από την πλευρά της οικογένειας της άτυχης Μαρίνας, που περίμεναν τον πρώην κουνιάδο της.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να καθυστερήσουν την έλευση του κατηγορούμενου πάνω από μισή ώρα και τον οδήγησαν μέσα στο Μέγαρο από την πλαϊνή πόρτα για την αποφυγή των επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο πρώην κουνιάδος της άτυχης Μαρίνας, εμφανίστηκε μετανιωμένος στις αρχές λέγοντας πως δεν θυμάται τι έκανε και δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που συνέβησαν ενώ επέμενε πως ο ίδιος αγαπούσε πολύ τόσο την Μαρίνα όσο και τα παιδιά της.

Το… μοιραίο πρωινό

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Εκεί την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδερφός του πρώτου συζύγου της. Εκείνος μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να επιτίθεται φραστικά εναντίον της.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τον 60χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να της καταφέρνει δεκάδες μαχαιριές – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 περίπου στο σύνολο – στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στις 9.15 το πρωί ενώ βρήκαν και το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε την άτυχη Μαρίνα.

Δείτε εδώ τι έκανε ο 60χρονος λίγες ώρες πριν την δολοφονία

Διαφήμιση
Διαφήμιση