HomeHL-SportsΔίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, αρνητική η αστυνομία

Δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, αρνητική η αστυνομία

Ενοχλήσεις ο Αραβίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει μετά τη διακοπή ο ΟΦΗ, ο οποίος στις 21 Οκτωβρίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως ενημέρωσε την Τετάρτη  η κρητική ΠΑΕ, έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού να φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ» μεμονωμένοι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» όπως είχε συμβεί και στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία άναψε «κόκκινο φως», επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, και πλέον την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Κυριακή (8.30μμ), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρας 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενηθούν στη θύρα αυτή, μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση.

Εργομετρικά και απρόοπτο με Αραβίδη
Από εκεί και πέρα, η Τετάρτη  ήταν ημέρα εργομετρικών για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου. Σε αυτά συμμετείχαν όλοι πλην του τραυματία Παπάζογλου αλλά και του Αραβίδη που ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση