HomeΕΛΛΑΔΑΠαραίτηση Βασίλη Ταλαμάγκα από την ΕΡΤ

Παραίτηση Βασίλη Ταλαμάγκα από την ΕΡΤ

Ο Β. Κωστόπουλος αναλαμβάνει και σύμβουλος Ενημέρωσης - Ανακατατάξεις στην δημόσια ραδιοτηλεόραση με φόντο τις καταγγελίες Φίλη και τις βολές Παππά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραιτήθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη θέση του Συμβούλου Ενημέρωσης της ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καθήκοντα στη διεύθυνση Ενημέρωσης θα αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, παράλληλα με τα έως τώρα καθήκοντά του.

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας, ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινήσει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του καθώς οι πληροφορίες από τη μία κάνουν λόγο για συμφωνία με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα αναβαθμιστεί άμεσα σε μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ.

Πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Ταλαμάγκα να μην αντέχει τα όσα συμβαίνουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επιπλέον δεδομένο ότι ο ίδιος θεωρείται άνθρωπος ηπίων τόνων με επαγγελματική πορεία που δεν συνδέεται με τον κυβερνητικό χώρο.

Μάλιστα, καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να υποβάλλει την παραίτησή του έχει παίξει το κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη για ύπαρξη παραδιοίκησης στην ΕΡΤ, που προκάλεσε «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά να απαντά ότι ο κ.Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ και στη συνέχεια να προχωρά ακόμη περισσότερο, λέγοντας ότι η επιχειρηματολογία του κ.Φίλη είναι ταυτόσημη με εκείνη του κ.Μητσοτάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση