HomeHL-CultureΤομ Χανκς: «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν»

Τομ Χανκς: «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν»

Ο ηθοποιός διαψεύδει τη φημολογούμενη βράβευσή του στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τομ Χανκς, με tweet στο λογαριασμό του,  διαψεύδει ειδήσεις που τον ήθελαν να έρχεται στην Ελλάδα για να βραβευθεί.

Δημοσιεύσεις, κυρίως σε διαδικτυακούς τόπους, παρουσίαζαν τον Τομ Χανκς να έχει κάνει μια δωρεά -ενός εκατομμυρίου ευρώ- σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην Ελλάδα και να έρχεται στη χώρα μας για να βραβευθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

xanks

Μάλιστα, φημολογείται ότι ήδη είχαν αρχίσει να πωλούνται εισιτήρια, με αποτέλεσμα ο 62χρονος καλλιτέχνης να αναγκαστεί να διαψεύσει τα πάντα στον λογαριασμό του στο twitter, με την ένδειξη «Προσέξτε μη σας εξαπατήσουν».

xanks1

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, ακτιβίστρια και παραγωγός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, που διέψευσε με τη σειρά της τις αναληθείς πληροφορίες.

xanks2

Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση διάψευσης της είδησης εξέδωσε και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει:

Σας κάνουμε γνωστό ότι σε πολλούς διαδικτυακούς τόπους έχει αναρτηθεί η ψευδής είδηση ότι ο ηθοποιός Τομ Χανκς θα βραβευθεί από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 6 Οκτωβρίου για την δωρεά 1.000.000 (ενός εκατομμυρίου) ευρώ για τη συστηματική ανασκαφή στη νησίδα Δεσποτικό.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διαψεύδει την είδηση αυτή και ζητά την άμεση ανάκλησή της.

naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση