HomeHL-SportsΑθηναίος επιχειρηματίας για τον Ηρόδοτο…

Αθηναίος επιχειρηματίας για τον Ηρόδοτο…

Ενοχλημένος με την αποχή των παικτών δήλωσε ο Σωκιανός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λύση διαφαίνεται στο διοικητικό πρόβλημα του Ηροδότου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε την Τρίτη  ο Στέλιος Σωκιανός.

Μιλώντας στο «Κόκκινο 88,4», ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με Αθηναίο επιχειρηματία, ο οποίος θα καλύψει σε πρώτη φάση το 40% του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου οι Κρητικοί να παίξουν κανονικά στη Β’ Εθνική.

«Εγώ έκανα μια τελευταία προσπάθεια στο ξενοδοχείο “Sofia”. Οι άνθρωποι που ήρθαν σε αυτή τη συνάντηση υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν 50.000 ευρώ στην ομάδα.

Δύο ώρες πριν από την έναρξη είχα μια επαφή με έναν επιχειρηματία από την Αθήνα που θα καλύψει περίπου το 40% του μετοχικού κεφαλαίου και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, έτσι ώστε να κατέβει η ομάδα στη Football League.

Με σωστό πρότζεκτ τους δικαιώσαμε όλους τους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν 450.000 ευρώ στα δύο χρόνια της θητείας μου», είπε ο Σωκιανός.

Σε ό,τι αφορά την αποχή των παικτών, δήλωσε ενοχλημένος και ανέφερε σχετικά: «Αυτά που χρωστάμε στους παίκτες είναι ο μισθός του Αυγούστου και χθες πήραν το μισό μισθό του Αυγούστου. Την επόμενη Δευτέρα έχει δοθεί υπόσχεση στα παιδιά να εξοφληθούν τον Αύγουστο.

Με ενόχλησε λίγο η αποχή των παικτών, αλλά η αβεβαιότητα της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα τους ώθησε στην αποχή. Εγώ έχω δηλώσει ότι άσχετα τι θα έκανε η ομάδα, δεν θα συνέχιζα στην ομάδα. Όταν έγινε αυτή η μοναδική φιέστα τότε, όλοι μου είπανε ότι πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα.

Χρωστάμε 8.060 ευρώ από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εγώ λόγω του ότι ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα, ήρθαμε κοντά στο να βρούμε επενδυτή. Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς πράγμα, γιατί υπήρχαν πολλά έξοδα και αυτή την στιγμή στους δύο μήνες έχουμε βάλει 70.000 ευρώ. Όλα αυτά τα στοιχεία θα δοθούν στο νέο μεγαλομέτοχο».

Τέλος, σημείωσε: «Εγώ θα είμαι πάντα απλός στρατιώτης σε όποιον έρθει να αναλάβει την ομάδα. Εάν αυτός ο άνθρωπος με θέλει δίπλα του, θα του πω ποιο πόστο μπορώ να πάρω στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση