Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών αρχών ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή στην 38χρονη Τόνια Ζόεβα από τη Βουλγαρία.

Μετά τη σύλληψή του ο 59χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και έτσι μεθαύριο Δευτέρα αναμένεται να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για την υπόθεση .

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως όπως και από την πρώτη στιγμή αρνούνταν κάθε εμπλοκή του στην εξαφάνιση της αδικοχαμένης γυναίκας, έτσι και τώρα επιμένει πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τη Βουλγάρα φίλη του.

Υπενθυμίζεται πως η Τόνια Ζόεβα είχε εξαφανιστεί από το Ρέθυμνο στις 11 Μαΐου και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε δει ζωντανή ήταν ο 59χρονος συλληφθείς.

Οι αστυνομικές αρχές για μήνες ερευνούσαν την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της 38χρονης, και μια σειρά από στοιχεία έστρεφαν την προσοχή τους στον δημοτικό υπάλληλο. Εν τέλει, όπως αποδείχθηκε στο σπίτι αλλά και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που ανήκαν στην Ζόεβα.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ήταν ζήτημα χρόνου και στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικές επιχείρησης «έπεσε» στα χέρια των αρχών.

Η σορός του 38χρονου θύματος, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση