HomeΕΛΛΑΔΑΑυγενάκης: «Ο πολιτικός λόγος της ΝΔ πρέπει να φτάσει στην κοινωνία»

Αυγενάκης: «Ο πολιτικός λόγος της ΝΔ πρέπει να φτάσει στην κοινωνία»

Εκδήλωση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σήμερα, περισσότερο από πότε υπάρχει ανάγκη ανάπτυξης των ειδικών κομματικών οργανώσεων, προκειμένου να αφουγκραστούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και για να προβάλουμε τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας παντού», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη.

avgenakhs-thessalonikh

Στην 6η Συνδιάσκεψη  για τις Κομματικές Οργανώσεις με θέμα:  «Οι προκλήσεις της επόμενης κυβέρνησης σε Οικονομία και Ασφάλεια-Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ για την θεματική ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι  κ.κ. Κ. Τσιάρας, Γραμματέας Κ.Ο. Ν.Δ. – Βουλευτής Καρδίτσας, Μ. Χαρακόπουλος, Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών – Βουλευτής Λάρισας, Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας -Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Β. Σπανάκης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Β. Σπανάκη, Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ΝΔ για το έργο του, επεσήμανε ότι: «Η Παράταξή μας δημιουργεί μηχανισμούς επαφής και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με ευρύτερες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Οι Κομματικές Οργανώσεις αποτελούν  σημαντικό εργαλείο διαμόρφωσης και υποστήριξης του πολιτικού λόγου της ΝΔ. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00μ.μ..

Διαφήμιση
Διαφήμιση