HomeHL-PsilaΔιαβεβαιώσεις που έπεσαν για άλλη μια χρονιά στο … κενό!

Διαβεβαιώσεις που έπεσαν για άλλη μια χρονιά στο … κενό!

Αυτή η σιγουριά θα τους… «φάει»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο κουδούνι του νέου σχολικού έτους ήχησε το πρωί της Τρίτης και χιλιάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές βρέθηκαν για άλλη μια χρονιά στις σχολικές αυλές με την αγωνία, αλλά και την προσμονή ότι ετούτη η χρονιά θα είναι καλύτερη από όλες τις προηγούμενες.

Αυτό εξάλλου διαβεβαίωναν όλοι οι προϊστάμενοι και παρατρεχάμενοι του αρμόδιου υπουργείου, του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι διατυμπάνιζαν με κάθε τρόπο το προηγούμενο διάστημα ότι ήταν… καθόλα έτοιμοι!

Έτοιμοι για να ξεκινήσουν οι διδακτικές ώρες από την αμέσως επόμενη ημέρα του Αγιασμού, με τους μαθητές να μπαίνουν κανονικά στις αίθουσες, με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να βρίσκονται στις θέσεις τους και φυσικά ο θεσμός του Ολοήμερου σχολείου να λειτουργεί άμεσα….

Δυστυχώς όμως για άλλη μια χρονιά οι διαβεβαιώσεις αυτές έπεσαν στο… κενό!

Τα σχολεία άνοιξαν, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων απουσιάζουν και το Ολοήμερο λένε θα διευθετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά τους οι διευθυντές των σχολείων ενημερώνουν τους γονείς, που διακαώς περιμένουν την έναρξη του ολοημέρου, ότι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.

Κύριοι προϊστάμενοι και στελέχη του υπουργείου Παιδείας έχουμε κουραστεί από τα μεγάλα και παχιά λόγια, από τις διαβεβαιώσεις ότι όλα λειτουργούν άψογα και στην ώρα τους.

Αφήστε μας στην ησυχία μας, αφού πλέον έχουμε συνηθίσει την ανοργανωσιά που επικρατεί στο χώρο της παιδείας για πολλά χρόνια, εξάλλου άλλη μια χρονιά είναι και θα περάσει….

Αυτή η σιγουριά θα σας… «φάει»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση