HomeHL-9Μέσα σε έξι μέρες δεκάδες αλλοδαποί θέλησαν να ταξιδέψουν παράνομα

Μέσα σε έξι μέρες δεκάδες αλλοδαποί θέλησαν να ταξιδέψουν παράνομα

Μπαράζ συλλήψεων μόνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε χρονικό διάστημα έξι ημερών και πιο συγκεκριμένα από τις 3 έως τις 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν συνολικά 89 αλλοδαποί, εκ των οποίων 61 άνδρες και 28 γυναίκες ηλικίας από 18 έως και 48 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά διαβατήρια των αρχών Τσεχίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Δανία, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Αυστρίας, Καναδά, Πακιστάν, Ιράκ, Συρίας, Καμερούν και Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση