HomeHL-GreeceΑυγενάκης από Βέροια: «Δίνουμε έμφαση στο μέλλον και στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης»

Αυγενάκης από Βέροια: «Δίνουμε έμφαση στο μέλλον και στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η ΝΔ στέλνει μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων. Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση και τα στελέχη της κρύβονται.

Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση φυγομαχεί», δήλωσε από τη Βέροια όπου βρέθηκε απόψε, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Ο κ. Αυγενάκης, ως βασικός ομιλητής της κεντρικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ημαθίας στο ξενοδοχείο «Αιγές» στη Βέροια, δήλωσε: «Την ημέρα που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του πανηγυρίζουν για την «υπεραπόδοση» της οικονομίας, την ίδια ημέρα πληροφορούμαστε ότι:

– οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δις ευρώ

– 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και

– πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις.

O κ. Τσίπρας, τώρα που είναι στη Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της».

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε στις προτάσεις της ΝΔ: «Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου. Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε μαζί την επόμενη ημέρα. Για τη ΝΔ η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με τη:

  • μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης.
  • βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε κλάδους με προστιθέμενη αξία.
  • αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100δις ευρώ, ώστε να φτάσουν το 20% του ΑΕΠ
  • αύξηση των εξαγωγών σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του ΑΕΠ
  • επίτευξη ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης στο 4% του ΑΕΠ και
  • δημιουργία τουλάχιστον 120.000 νέων θέσεων εργασίας ετησίως από τον ιδιωτικό τομέα». 

Κορύφωση των δράσεων του Κόμματος σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα θα αποτελέσει η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 8:00μ.μ..

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση