HomeHL-SportsΠέδρο Μαρτίνς: «Στο β’ ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας»

Πέδρο Μαρτίνς: «Στο β’ ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μπέρνλι, χάρη στην οποία οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη με 3-1 σκορ, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, για τα πλέι οφ του Europa League, που διεξήχθη στο «Καραϊσκάκη».

Πάντως ο «τιμονιέρης» των ερυθρόλευκων, ο οποίος υπογράμμισε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο σπρώμιξο του Λονγκ στον Ποντένσε, έσπευσε να τονίσει ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με την πρόκριση.

«Είχαμε αντίπαλο μια αγγλική ομάδα που παίζει δυνατά, έχει καλή φυσική κατάσταση και σωστή οργάνωση. Εμείς έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, ενώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί και το πέναλτι στον Ποντένσε λίγο νωρίτερα.

Αυτό, μας εμπόδισε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, θελήσαμε να βγούμε συγκροτημένοι ψυχολογικά, να αποκτήσουμε τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Το καταφέραμε και έτσι προηγηθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Όμως, δεν τελείωσε τίποτα, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφερόμενος εν συνεχεία στον αγώνα ρεβάνς ο Μαρτίνς επισήμανε: «Ξέρουμε ότι το δεύτερο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό.

Η Μπέρνλι θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της και θα προσπαθήσει να παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Εμείς, θα πρέπει να προσέξουμε τα κενά, να δείξουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση