HomeΕΛΛΑΔΑΤο εθνικό μας τυρί, η φέτα, έγινε παγωτό!

Το εθνικό μας τυρί, η φέτα, έγινε παγωτό!

Κοστίζει 5,5 δολάρια η μπάλα ...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το διάσημο παγωτατζίδικο, Davey’s Ice Cream, στη Νέα Υόρκη αποφάσισε να λανσάρει για τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, δύο ασυνήθιστες γεύσεις παγωτού: Φέτα και μπρι. Ναι, πια τα αγαπημένα σου τυριά κυκλοφορούν και σε παγωμένη, κρεμώδη εκδοχή!

Το You Feta Believe It! αποτελεί μία μίξη φέτας, τυροπήγματος με γκουάβα και πικάντικου crumble. Έχουμε ακούσει για διάφορες ιδιαίτερες και αηδιαστικές γεύσεις, αλλά, πείτε μας αν κάνουμε λάθος, η συγκεκριμένη ακούγεται αρκετά απολαυστική. Δεν θα μάς φαινόταν καν περίεργο εάν τη συναντούσαμε σε μενού γκουρμέ εστιατορίου! Η δεύτερη γεύση πάλι, The Presidential Sweet Brie περιέχει κρεμώδες τυρί μπρι, σκόρδο ψημένο στο φούρνο και κομματάκια γαλλικού τοστ με ψωμί brioche. Η τιμή τους ανέρχεται στα 5.50$/ ανά μπάλα.

Αξίζει να πούμε ότι η λίστα με τις ιδιαίτερες γεύσεις του μαγαζιού περιλαμβάνει παγωτό με γεύση ροζέ κρασί και σορμπέ με ανανά και ιβίσκο. Εκεί οι vegans θα βρουν και πολλά παγωτά που να ανταποκρίνονται στις διατροφικές τους προτιμήσεις, όπως το παγωτό φράουλα με γάλα καρύδας.

olivemagazine.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση