HomeHL-LifestyleΗ Έμα Στόουν θέλει να γίνει μάνα

Η Έμα Στόουν θέλει να γίνει μάνα

Την έπιασε η κρίση των τριάντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;», θα μπορούσε να αναρωτιέται η Έμα Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό από τώρα, και συγκεκριμένα το Νοέμβριο, θα γίνει 30 χρόνων. Και όπως φαίνεται την έχουν πιάσει οι υπαρξιακές της ανησυχίες, κυρίως όσες έχουν να κάνουν με τη μητρότητα.

Εξάλλου, το κομμάτι – καριέρα το έχει λυμένο, αφού ήδη θεωρείται από τα δυνατά και με μέλλον χαρτιά στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, δε δίστασε να εκφράσει ότι της δημιουργεί άγχος, που θα πατήσει τα 30.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η δεκαετία των 20 ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος, κατά την οποία της συνέβησαν πολλά, θετικά και αρνητικά. Στη δεκαετία αυτή τα όνειρά που είχε ως παιδί, έγιναν πραγματικότητα, κάνοντας τη δουλειά που πάντα ήθελε. Ωστόσο, πάντα αναρωτιόταν – κι εξακολουθεί να αναρωτιέται – για το πώς θέλει να προχωρήσει στην ενήλικη ζωή της.

Αν και είναι σίγουρη, πια, ότι θέλει στο μέλλον να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Κάτι, που όπως σημείωσε, δεν φανταζόταν καν στο παρελθόν. Πλέον, η άποψή της έχει αλλάξει και μεγαλώνοντας έχει αλλάξει και η προοπτική της για τα παιδιά.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση