HomeHL-SportsΙκανοποιημένος ο Νίκκι Παπαβασιλείου

Ικανοποιημένος ο Νίκκι Παπαβασιλείου

Τι δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη για το νικηφόρο φιλικό με την Επισκοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο νίκες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις μετρά ο Εργοτέλης… Στοτελευταίο χρονικά, οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 2-0 την Επισκοπή το Σάββατο, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

«Στο ματς με την Επισκοπή θέλαμε να δούμε πως είμαστε αμυντικά και νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση από τον αντίπαλο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή μας έκανε μόνο μια φάση.

Παράλληλα και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα καθώς είχαμε άλλες τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Γενικά είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε ο Κύπριος κόουτς και κατέληξε αναφορικά με το επόμενο δυνατό τεστ κόντρα στον ΟΦΗ.

Τώρα μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας η οποία πάντα έχει πάρα πολύ κούραση και γενικά είναι μια δύσκολη εβδομάδα μέσα στην οποία εμείς έχουμε προγραμματίσει δυο φιλικά παιχνίδια, με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την Τρίτη και τον ΟΦΗ το Σάββατο. Κυρίως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο οποίος είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία και ετοιμότητα, θα είναι για μας ένα καλό τεστ να δούμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση