HomeHL-SportsΓιώργος Αλετράς: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ»

Γιώργος Αλετράς: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εχουμε καλή ομάδα και με τη βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα» ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ο πρόεδρος της  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι  «τα παιδιά έχουν δώσει το πάντα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα».

Για το έργο της διοίκησης του, ανέφερε πως  «όλοι νιώθουμε πως κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες, αλλά τα έχουμε καλά με την συνείδησή μας. Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που θα εξυγιανθεί γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη οντότητα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα».

Τέλος για την υπόθεση με τα τηλεοπτικά και τα 14 εκ. ευρώ που η Πολιτεία δίνει στις άστεγες ομάδες ο κ. Αλετράς ανέφερε πως «είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Όταν εμείς κλείσαμε τη συμφωνία με τη NOVA λίγο μετά το Πάσχα, το τοπίο στα τηλεοπτικά ήταν πολύ θολό».

«Να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα»

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, που έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΝΑ Beach.

O κρητικός επιχειρηματίας, συνεχάρη την σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει και τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη των τελευταίων ετών.

Και ζήτησε και από άλλους επιχειρηματίες της Κρήτης, να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν την ομάδα.

Όπως είπε «να συγχαρώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ., έχουν κάνει μια φανταστική προσπάθεια, είναι το καλύτερο συμβούλιο που έχουμε δει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Καλό θα ήταν να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε με κολακευτικά για την εμφάνιση του ΟΦΗ. «Πολύ ωραία η στολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση