HomeHL-9Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή στα Χανιά – Τον ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή στα Χανιά – Τον ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν σαλάμι τον έδεσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που επιχείρησε να διαρρήξει και μάλιστα σύμφωνα με τον αγώνα Κρήτης κρατούσε και μαχαίρι.
Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, προσπάθησε να εισέλθει μέσα σε σπίτι.

Όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Όταν ο ληστής τον απείλησε με σουγιά, ο πολίτης τον αφόπλισε και εξαγριωμένος από την απειλή τον πήρε κυνήγι στους δρόμους. Στο κυνήγι μπήκαν και άλλοι πολίτες μέχρι που τελικώς, κατόπιν άγριου ξυλοδαρμού του, ο ληστής ακινητοποιήθηκε και δέθηκε με καλώδια “μέχρι να φθάσει η αστυνομία”.

1

Το δελτίο της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 31χρονος αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 39χρονου προσωπικά αντικείμενα και λίγη ώρα μετά συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση