HomeHL-9Στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Χερσονήσου ο Ιωάννης Μελισσανίδης

Στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Χερσονήσου ο Ιωάννης Μελισσανίδης

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις παιδικές εξοχικές κατασκηνώσεις στου Κοκκίνη Χάνι επισκέφτηκε το βράδυ της Κυριακής ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο άνθρωπος που αποθεώθηκε από 10 εκατομμύρια Έλληνες κι έγινε ο νεότερος ολυμπιονίκης παγκοσμίως στις ασκήσεις εδάφους στη γυμναστική, αλλά και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής του οποίου η μπλούζα εκτίθεται στο Διεθνές Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης, μίλησε στα παιδιά για τις αξίες της γυμναστικές και έδωσε συμβουλές, μοίρασε αυτόγραφα, τραγούδησε και χόρεψε μαζί τους.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Χερσονήσου Ευθύμιος Μουντράκης και ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης Γιάννης Μηλάκης τίμησαν τον χρυσό ολυμπιονίκη με ένα αναμνηστικό δέντρο ελιάς.

38071546_475407862920533_5674254167179264000_n

Ακριβώς 13 χρόνια μετά το χρυσό στην Ατλάντα ο Ιωάννης Μελισσανίδης γιόρτασε τη μεγάλη αυτή νίκη με τους λιλιπούτειους φίλους του.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν κάτι το μαγικό… αγκαλιές, ερωτήσεις, selfie με τα κινητά τους, χορός, συνθήματα της κατασκήνωσης, μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων, όπως και το μήνυμα του Ιωάννη…
«πάντα να κάνετε όνειρα και πάντα να τα κυνηγάτε με όλες σας τις δυνάμεις, τίποτα δεν είναι αδύνατο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση