HomeHL-9Παραμένουν στην Εντατική οι τραυματίες των χθεσινών τροχαίων

Παραμένουν στην Εντατική οι τραυματίες των χθεσινών τροχαίων

Διασωληνωμένος ο νεαρός δικυκλιστής - Χειρουργήθηκε η έγκυος τουρίστρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παραμένουν οι τραυματίες των δύο σοβαρών τροχαίων που σημειώθηκαν χθες σε Ρέθυμνο και Νεάπολη αντίστοιχα.

Ο 23χρονος δικυκλιστής που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο τροχαίο που σημειώθηκε στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς.

Εξάλλου, σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και η 32χρονη έγκυος τουρίστρια από τη Γαλλία, η οποία υπέστη συντριπτικά κατάγματα στα κάτω άκρα. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στις Λίμνες της Νεάπολης.

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή της έκαναν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό, ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ, λόγω και της εγκυμοσύνης της.

Η ζωή της 32χρονης εγκύου δεν θεωρείται κρίσιμη, ωστόσο παραμένει στην Εντατική για παρακολούθηση της μετεγχειρητικής της πορείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση