HomeHL-SportsΝίκος Κοροβέσης: «Πιστεύω πολύ στον ΟΦΗ»

Νίκος Κοροβέσης: «Πιστεύω πολύ στον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Κοροβέσης σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον ΟΦΗ σε βάρος της Λάρισας (1-0) στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι.

Ο 27 χρονος πολυθεσίτης μέσος, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα LIVESPORT για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά κάποιες απο τις αναφορές του:

– Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ:

«Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως πραγματικό ενδιαφέρον εξέφρασε μονάχα ο ΟΦΗ, του οποίου ο προπονητής και η διοίκηση με προσέγγισαν. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και ελπίζω να έχουμε καλή πορεία. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό.

Και σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός πως παρέμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την περασμένη σεζόν, ενώ υπάρχουν και πολλοί Έλληνες. Ήθελα μια ομάδα με δυναμική και ο ΟΦΗ είναι τέτοια.

Πρέπει να σταθώ και πάλι στα πόδια μου και να επανέλθω, γιατί τα πράγματα την τελευταία αγωνιστική περίοδο δεν εξελίχθηκαν καλά. Ο ΟΦΗ είναι για μένα μια τεράστια ευκαιρία…».

– Για την σημερινή κατάσταση στον ΟΦΗ:

«Στην Ελλάδα τα δεδομένα είναι, γενικότερα, δύσκολα. Και άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εγώ πιστεύω στον ΟΦΗ. Απ’ ό,τι μου είπαν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Πιστεύω πως η διοίκηση θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις και να εξυγιάνει την ομάδα».

-Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

«Πράγματι, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις. Αγωνίζομαι όπου μου πει ο προπονητής. Στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά, ακόμη και στο κέντρο. Γι’ αυτό δεν ξέρω πού θα χρησιμοποιούμαι στον ΟΦΗ ούτε έχω αγαπημένη θέση. Οι »πολυθεσίτες» είναι παράλληλα και »πολυεργαλεία». Και αυτό γιατί… λύνουν τα χέρια των προπονητών όταν υπάρχουν απώλειες, για παράδειγμα, λόγω τραυματισμών».

-Για τους στόχους του στο φετινό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δεν χωρούν προβλέψεις. Για παράδειγμα, κανείς δεν πίστευε ότι ο Πλατανιάς θα υποβιβαζόταν την περασμένη σεζόν, αλλά υποβιβάστηκε. Η σεζόν που ακολουθεί θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Φαντάζομαι τον εαυτό μου να συμβάλλει στην καλή πορεία του ΟΦΗ. Θέλω να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν, ώστε η πρώτη κατηγορία να γίνει πιο υγιής και ανταγωνιστική. Να βελτιώσουμε το επίπεδο ποιότητάς της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση