HomeHL-CultureΕπιτυχημένο το Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Επιτυχημένο το Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας

Με θέμα «Κωδικός Βρέξιτ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή  στην Ακτή Καρτερού το 8ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας με θέμα «Κωδικός Βρέξιτ» που διοργάνωσε η ομάδα «Άνω Κάτω».

Ένα μοναδικό κυνήγι που συνδύασε ενδιαφέροντες και ευρηματικούς γρίφους με πρωτότυπα παιχνίδια παραλίας που ενθουσίασαν όλους τους συμμετέχοντες.

Ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης ήταν η ομάδα των Μωροτζίνιους, η οποία πρώτη έλυσε τον έβδομο και τελευταίο γρίφο που αποκάλυπτε και το μήνυμα που επιθυμούσε να προωθήσει η οργανώτρια ομάδα σε όλους τους παρευρισκόμενους:

«Έφτασες στο τέλος πρώτος. Είσαι όμως η αρχή! Βρήκες  το μυστικό του νερού. Οφείλεις να το  προστατεύσεις και να το διαδόσεις. Κανένα ξόρκι και κανένας μύθος δε θα σε βοηθήσει. Το νερό είναι πολύτιμο. Μη το μολύνεις και μη το σπαταλάς άδικα. Γιατί είναι παιδί μου και ζωή χωρίς αυτό δεν υπάρχει. Είναι στο χέρι σου να με προστατέψεις για να προστέψω και εγώ εσένα. Res, non verba Mater Natura»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Κωδικός Βρέξιτ» ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις Κυνηγιών Παραλίας με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 250 άτομα, ενώ παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ.  Ευρυπίδης Κουκιαδάκη, τίμησε με την παρουσία του την διοργάνωση απευθύνοντας χαιρετισμό.

Το 8ο ΚΘΠ πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τέλεσε υπό την αιγίδα  του Δήμου Ηρακλείου και με την βοήθεια της ΔΕΠΤΑΗ και της ΔΗΚΕΗ.

Θερμά συγχαρητήρια στους χορηγούς και στους υποστηρικτές που συνέβαλαν με την αρωγή τους στην διοργάνωση αυτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση