HomeHL-9Κακουργηματικές διώξεις για τα 650 γρ. χασίς και τα χιλιάδες ευρώ

Κακουργηματικές διώξεις για τα 650 γρ. χασίς και τα χιλιάδες ευρώ

Πότε απολογείται ο 55χρονος Κρητικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κακουργηματικές είναι οι διώξεις που φέρει ο 55χρονος Κρητικός για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών που συνέλαβαν προχθές οι διωκτικές αρχές του τόπου στο δήμο Φαιστού.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη παρακολούθηση προχώρησαν προχθές με συντονισμένη επιχείρηση σε «έφοδο» στο σπίτι του 55χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν – μεταξύ άλλων – 653,77 γραμμάρια χασίς καθώς και 6.180 ευρώ σε μετρητά.

image13

Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τον 55χρονο Κρητικό όσο και τέσσερις ακόμα αλλοδαπούς, ηλικίας 26 έως 35 χρόνων που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν λειτουργούσαν ως «βαποράκια» ή ως «πελάτες».

Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις αλλοδαποί πήγαιναν ο ένας μετά τον άλλο, σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού που ανήκε στον 55χρονο από όπου και παραλάμβαναν συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πότε απολογείται ο 55χρονος

Ο 55χρονος χθες πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση