HomeHL-9Σεμινάριο ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ

Σεμινάριο ευαισθητοποίησης για το αλκοόλ

14η Εβδομάδα Πρόληψης από 16 έως 21 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεμινάριο ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης στην οικολογική – κοινωνική προσέγγιση για τα σύνθετα προβλήματα που σχετίζονται με το αλκόλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 14ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ που πραγματοποιείται από 16 έως 21 Ιουλίου.

Τις εκδηλώσεις πραγματοποιεί το Αλκοολογικό Ιατρείο ΠαΓΝΗ, ο Σύλλογος «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», τα Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (Κ.Ο.Π.Α Κρήτης), και το Ερευνητικό Εργαστήριο Αλκοολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και την Περιφέρεια Κρήτης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018. στις Φοιτητικές Εστίες του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επέκταση το Δικτύου Αλκοολογίας στην Κρήτη, μεγιστοποιώντας το εύρος και την αποτελεσματικότητα στους τομείς πρόληψης και θεραπείας των σύνθετων βιοψυχοκοινωνικών προβλημάτων που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, οικογένειες με προβλήματα από το αλκοόλ, εθελοντές που θέλουν να βοηθήσουν, μέσω του Δικτύου Αλκοολογίας, στην πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ.  Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, που έχει συνολική διάρκεια 50 ωρών, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη μεθοδολογία Hudolin, μέσα από θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση, με ειδικευμένους στα θέματα της Αλκοολογίας εκπαιδευτές.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση