HomeΚΟΣΜΟΣΝοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο κατηγορείται για τη δολοφονία 17 νεογνών

Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο κατηγορείται για τη δολοφονία 17 νεογνών

Τι κίνησε τις υποψίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να φαίνεται χαριτωμένη, γλυκιά και με αγγελικό πρόσωπο, αλλά αυτή η νοσοκόμα κατηγορείται πως σκότωνε βρέφη στο μαιευτήριο όπου εργαζόταν.

Ο λόγος για την Λούσι Λέτμπι, η οποία εμπλέκεται στον θάνατο οκτώ βρεφών και στην απόπειρα δολοφονίας ακόμη έξι.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα που αφορά 32 νεογνά, τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς είτε απειλήθηκε η ζωή τους το χρονικό διάστημα 2015-2016.

Δούλευε τέσσερα χρόνια σε μαιευτήριο πριν εγκαταλείψει τη θέση Δούλευε τέσσερα χρόνια σε μαιευτήριο πριν εγκαταλείψει τη θέση

Ηδη το απόγευμα της Τρίτης οι αρχές μπήκαν στο σπίτι της νοσοκόμας αναζητώντας κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ενώ μάλιστα έγινε έρευνα και στο σπίτι των γονιών της.

Ο λόγος που οι αρχές άρχισαν να υποψιάζονται την Βρετανίδα με το αγγελικό πρόσωπο ήταν επειδή η ίδια είχε εγκαταλείψει το πόστο της νοσοκόμας το 2016 και έκτοτε δούλευε σε ένα γραφείο.

Η Λούσι Λέτμπι, προηγουμένως, δούλευε ως νοσοκόμα από το 2011.

Πάντως οι συνάδελφοί της ανέφεραν στους Times πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να φανταστούν εκείνη πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους των μωρών, καθώς ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε και αγαπούσε τα βρέφη.

Μάλιστα πριν από πέντε χρόνια είχε επιλεγεί ως το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας για τη συγκέντρωση 3 εκατ. δολαρίων που θα επενδύονταν στην ανακαίνιση της πτέρυγας για τη φροντίδα νεογνών και τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση