HomeΕΛΛΑΔΑ«Μένω στο ΚΙΝΑΛ, ακόμη κι αν αποχωρήσει το Ποτάμι», λέει ο Καρκατσούλης

«Μένω στο ΚΙΝΑΛ, ακόμη κι αν αποχωρήσει το Ποτάμι», λέει ο Καρκατσούλης

Αρχισαν τα όργανα στο Ποτάμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρχισε η ρήξη μεταξύ στελεχών και βουλευτών στο Ποτάμι, μετά την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής, απόφαση την οποία θα ανακοινώσει την προσεχή Κυριακή.

Αρκετά στελέχη συμφωνούν με την απόφασή του, αρκετοί είναι όμως αυτοί που διαφωνούν. Ενας εξ αυτών είναι και ο πρώην βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο οποίος δηλώνει πως θα παραμείνει στο ΚΙΝΑΛ, εισπράττοντας το «εύγε» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Την Κυριακή αποχωρεί το Ποτάμι

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να αποχωρήσει μαζί με το Ποτάμι, από το Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το διαζύγιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλυψε τις προθέσεις του, σε συσκέψεις που είχε την Τετάρτη με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος και στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου, στην Συνεδρίαση των μελών της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού, που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής, στις 18:30, θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης θα εισηγηθεί να αποχωρήσει το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής, σχεδόν έξι μήνες μετά τον «αρραβώνα» Γεννηματά-Θεοδωράκη που αποφάσισαν να συμπορευτούν τα κόμματά τους στον ενιαίο φορέα, τον οποίο από κοινό ονόμασαν «Κίνημα Αλλαγής». Η συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει για τις ανακοινώσεις ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μεταδοθεί απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Ο κ. Θεοδωράκης αναμένεται να προτείνει επίσης να διεξαχθεί συνέδριο του Ποταμιού το φθινόπωρο προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχεια της αυτόνομης, πλέον, πορείας του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση