HomeHL-9Ο καιρός στην Κρήτη: Δείτε πού θα βρέξει

Ο καιρός στην Κρήτη: Δείτε πού θα βρέξει

Η πρόγνωση και στους τέσσερις νομούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άστατος παραμένει ο καιρός και σήμερα στην Κρήτη καθώς η ημέρα ξεκινάει με καλοκαιρία ωστόσο στη συνέχεια παρατηρούνται νεφώσεις και τοπικές βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με το meteocrete.gr, οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση που θα φτάσει έως και τα τέσσερα μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και τα νότια του νησιού και από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης:

Νομός Ηρακλείου

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός.

Oι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι έως βορειοδυτικοί, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ.

H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Λασιθίου

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής.

Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο βόρειες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις.

Oι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ.

H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις.

Oι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως δυτικοί, εντάσεως 4 μποφόρ.

H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση