HomeHL-9Στην Κρήτη η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Στην Κρήτη η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Θα βρεθεί στα Χανιά και το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά η οποία θα παραμείνει δύο ημέρες στο νησί.

Πρώτος σταθμός για την κ. Κουντουρά θα είναι τα Χανιά όπου και θα παρευρεθεί στα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ στο Μέγαρο Πάνθεον που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα.

Παρόντες στα εγκαίνια θα είναι στελέχη και πολιτευτής των ΑΝΕΛ απ’ όλη την Κρήτη.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

 «Τη Δευτέρα 18 Ιούνη 2018 και ώρα 19:30 το απόγευμα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της Περιφέρειας Κρήτης και της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Μέγαρο Πάνθεον (Κριάρη 40 – 3ος όροφος) στα Χανιά από την Υπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Α’ Αθηνών των ΑΝ.ΕΛ. κ. Έλενα Κουντουρά.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν στελέχη και πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από όλη την Κρήτη.

Τα εγκαίνια των γραφείων στα Χανιά αποτελούν το επιστέγασμα μια διαδικασίας ενεργοποίησης του Κινήματος σε όλη την Κρήτη και απαρχή μιας προσπάθειας στενότερης σύνδεσης με τους πολίτες των Χανίων και της Κρήτης για να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα πολιτών και φορέων.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συνεισφέρουν με την ενεργό συμμετοχή τους.»

Δεύτερος σταθμός η Χερσόνησος

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά αύριο, Τρίτη, αναμένεται να βρεθεί στην Χερσόνησο για να παρευρεθεί στα εγκαίνια μίας νέας ξενοδοχειακής μονάδας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νομό Ηρακλείου η κ. Κουντουρά θα βρεθεί με στελέχη του κόμματος αλλά εκπροσώπους φορέων και αρχών του νομού Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση