HomeHL-9Πάνω από 6.000 Κρητικόπουλα στην… μάχη των Πανελληνίων

Πάνω από 6.000 Κρητικόπουλα στην… μάχη των Πανελληνίων

Πόσοι είναι ανά νομό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνω από 6.000 είναι οι μαθητές της Κρήτης που ρίχνονται στην… μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων ζητώντας μία θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Η «αυλαία» των εξετάσεων ανοίγει αύριο, Πέμπτη 7 Ιουνίου με την αρχή να γίνεται για τα ΕΠΑΛ ενώ την Παρασκευή ξεκινάνε και τα Γενικά Λύκεια.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης όλα είναι έτοιμα ως προς την διεξαγωγή τους.

Οι υποψήφιοι σε όλη την Κρήτη

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κινείται ο αριθμός των υποψηφίων της Κρήτης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Σε όλο το νησί θα εξεταστούν 6.455 μαθητές των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, την ώρα που πέρυσι ο αριθμός αυτός ήταν 6.637.

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό Ηρακλείου οι υποψήφιοι είναι συνολικά 3.214, στο νομό Χανίων 1.653, στο νομό Ρεθύμνου 812 και στο νομό Λασιθίου 776.

Τα εξεταστικά κέντρα στο νησί

60 είναι τα εξεταστικά κέντρα σε όλη την Κρήτη όπου θα κληθούν να παρουσιαστούν οι μαθητές για να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Πιο αναλυτικά, τα 29 εξεταστικά κέντρα βρίσκονται στο νομό Ηρακλείου, τα 9 στο νομό Ρεθύμνου, τα 7 στο νομό Λασιθίου και τα 15 στο νομό Χανίων.

Δείτε αναλυτικά τα εξεταστικά κέντρα:

eksetastika-kentra-hrakleio eksetastika-kentra-lasithioy eksetastika-kentra-rethymno eksetastika-kentra-rethymno1 eksetastika-kentar-xania

Διαφήμιση
Διαφήμιση