HomeHL-SportsΒγήκε το… όνειρο του Μανώλη Φαζού

Βγήκε το… όνειρο του Μανώλη Φαζού

Ο άσος του ΟΦΗ δήλωσε ότι ήθελε πολύ να επιστρέψει με την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μανώλης Φαζός πήρε σειρά στις ανανεώσεις του ΟΦΗ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας την Τρίτη  και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν έκρυψε τη χαρά του.

Όπως είπε, περίμενε πώς και πώς να επιστρέψει με την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και έπειτα από τρία χρόνια το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Ο Φαζός είχε παραμείνει μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και συνέχισε και στη Β’ και τώρα δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα στα… μεγάλα σαλόνια.

«Ηταν τρία δύσκολα χρόνια για όλους μας, στις μικρές κατηγορίες. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει εκεί. Επέστρεψε εκεί που αξίζει να βρίσκεται και χαίρομαι και επιστρέφω και εγώ στην Σούπερ Λίγκ, με τον ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, σημείωσε: «Θα συνεχίσω να δίνω το 100% στην προπόνηση και στα παιχνίδια, περιμένοντας πάντα την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω τη νέα περίοδο, να δώσω ότι περισσότερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Φέτος δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση