HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Λυρώνη

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Λυρώνη

Παραμένει ενεργό μέλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του γιατρού και πρώην αναπληρωτή ΔΥΠΕάρχη, Γιώργου Λυρώνη από τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Η ΝΟΔΕ συνεδρίασε, έπειτα από εισήγηση του προέδρου, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να μην γίνει δεκτή η παραίτηση του κ. Λυρώνη.

Μάλιστα, κλήθηκε και ο ίδιος ο οποίος – αφού δόθηκαν οι σχετικές εξηγήσεις – δήλωσε ότι παραμένει ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεδρίασαν τα μέλη της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και έπειτα από εισήγηση του Προέδρου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα,  αποφάσισαν να μην γίνει δεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει ο γιατρό και πρώην αναπληρωτής Δυπεάρχης Γιώργος Λυρώνης.

Αμεσως μετά κλήθηκε ο κ.Λυρώνης και αφού του ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση και εδώθησαν  οι σχετικές εξηγήσεις , ο κ. Λυρωνης δήλωσε ότι παραμένει ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ και σε όποια θέση κληθεί να προσφέρει θα το κάνει με όλες του τις δυνάμεις όπως πάντα . Συνεχίζεται κανονικά το έργο της νεοεκλεγείσας διοίκησης ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με ενότητα και σε απάντηση σε όσους έτρεξαν να γράψουν και να προβλέψουν εξελίξεις, ο νέος προεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου κος Καρκανάκης και ο κος Λυρώνης δήλωσαν ότι τώρα ξεκινά ο αγώνας και καλά θα κάνουν όσοι επενδύουν στη διάσπαση και αποδυνάμωση της ΝΟΔΕ, να περιμένουν πολλές δυναμικότερες παρεμβάσεις από εδώ και πέρα!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση