HomeHL-9Πρωταθλητής της Football Leage ο ΟΦΗ – Επιστρέφει στην Super League

Πρωταθλητής της Football Leage ο ΟΦΗ – Επιστρέφει στην Super League

Νίκησε 5-0 την Σπάρτη η οποία παραμένει στην κατηγορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωταθλητής της Football League στέφθηκε σήμερα ο ΟΦΗ καθώς επικράτησε με σκορ 5-0 έναντι της Σπάρτης και επιστρέφει πλέον και τυπικά στην Super League.

Για μία ακόμα φορά ο ΟΦΗ ήταν ουσιαστικός στις κινήσεις και γρήγορα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ βάζοντας με τον πρώτο σκόρερ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, τον Μάνο να πετυχαίνει δύο γκολ (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση παρέμεινε η ίδια με τον ΟΦΗ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μάλιστα κατάφερε και σημείωσε τρία γκολ με Κουτσιανικούλη, Μάνο και Παπαστεριανό.

Ο ΟΦΗ ουσιαστικά σήμερα ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Football League με μία εκπληκτική εμφάνιση με τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να βρίσκονται στο γήπεδο και να έχουν στήσει ένα ξέφρενο πάρτι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το γήπεδο σείστηκε ενώ ξεκίνησαν τα πανηγύρια τόσο από τους φίλους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ όσο και από την ίδια την αποστολή του ΟΦΗ.

Σώθηκε η Σπάρτη

Παράλληλα με τον ΟΦΗ όμως και η ομάδα της Σπάρτης είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς παρέμεινε στην Football League.

Όπως έγινε γνωστό στο τέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ, η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας δέχθηκε γκολ στο 91’ γεγονός που σημαίνει πως η Σπάρτη δεν αποχωρεί από την κατηγορία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση