Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση που αφορά την οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη στα Χανιά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα με θύμα τον ποδηλάτη ενώ παράλληλα σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην αστυνομία και μία γυναίκα.

Στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου που δεν αναγνώρισε την γυναίκα ως την οδηγό ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για μία συγγενή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος όμως δεν οδηγούσε εκείνη την ημέρα το αυτοκίνητο και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα το ΙΧ οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο φαίνεται και αυτό να έφυγε από την χώρα.

Το τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον 57χρονο ποδηλάτη, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε άμεσα τον τραυματία στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα ο ίδιος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός αν και αρχικά σταμάτησε στον τόπο του συμβάντος, κρίνοντας ότι ο ποδηλάτης δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο της και τράπηκε σε φυγή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση